Privacy voorwaarden

Op deze pagina treft u de privacy verklaring aan van ITPH Facility Centers. Deze Privacy Verklaring is van toepassing op alle producten, diensten en activiteiten van ITPH Facility Centers. 

Doeleinden

ITPH Facility Centers hecht waarde aan de privacy van u als bezoeker. Wij gaan daarom zorgvuldig om met uw gegevens en houden ons daarbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend verwerkt ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Als u persoonsgegevens verstrekt, worden deze niet langer bewaard dan noodzakelijk. Onze website en daarmee uw persoonsgegevens zijn door ons beveiligd middels een SLL certificaat.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt indien u het contactformulier op onze website invult of anderszins gebruik maakt van onze digitale diensten. ITPH Facility Centers biedt periodiek een digitale nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten en events aan. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw persoonsgegevens worden niet verspreid aan derden.

ITPH Facility Centers maakt gebruik van AddThis, waardoor content kan worden gedeeld op sociale media zonder dat uw privacy wordt aangetast.

Cookies

ITPH Facility Centers maakt gebruik van cookies om algemene informatie op te slaan over geselecteerde locaties en zoekopties zodat wij deze informatie kunnen gebruiken als een bezoeker weer terug gaat naar bijvoorbeeld een zoekscherm.

Een cookie is een klein tekstbestandje dat wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer wanneer u een website bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. U kunt zelf het gebruik van cookies weigeren door dit in uw browser in te stellen.

Bedrijfsgegevens

Indien u uw persoonsgegevens wenst in te zien danwel te verwijderen dan kunt u contact met ons opnemen:

ITPH Facility Centers B.V.

Grote Voort 291

8041 BL ZWOLLE

Postbus 90

8084 ZH ’t HARDE

Telefoonnummer  : 088 5253700

E-mail                     : info@itph-facilitycenters.nl

Website                  : www.itph-facilitycenters.nl


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.