Over Ons

ITPH Facility Centers biedt state-of-the-art faciliteiten, voor bedrijven en organisaties, om professioneel te werken en om verbindingen te maken zodat businesskansen worden vergroot.

Wij bieden prachtige faciliteiten voor training, coaching, vergaderen en (flexibel) werken. Van inspirerende kantoor- en demonstratieruimten, leslokalen tot aan onze unieke versnellingskamer, waar u vele mogelijkheden heeft voor bijvoorbeeld inspiratiesessies. Ons doel? Zorgen voor de juiste laagdrempelige faciliteiten voor bedrijven en organisaties.

IT PerformanceHouse
ITPH Facility Centers is gastheer van het IT PerformanceHouse regio Zwolle, dé IT-hotspot in de regio Oost-Nederland. Stichting IT PerformanceHouse is opgericht om IT-trends en ontwikkelingen te stimuleren bij bedrijven en organisaties zodat zij beter kunnen presteren door middel van IT. Het IT PerformanceHouse is een regionale brancheorganisatie waar kennis, trends en ontwikkelingen worden gestimuleerd.

Samen met onder andere het bedrijfsleven, onderwijs en overheid gaat het IT PerformanceHouse op zoek naar manieren en verbindingen om IT-trends om te zetten in businesskansen met als uiteindelijk doel om niet harder máár slimmer te gaan werken door de inzet van IT. Daarbij zorgen zij voor het initiëren, faciliteren en verbinden én borgen van de kwaliteit van businesskansen.

Het stimuleren doet het IT PerformanceHouse op allerlei manieren maar is altijd samen te vatten in: Podium voor verbinding, Ondersteuning door kennis en Randvoorwaarden om te presteren.

Lees meer over het IT PerformanceHouse


 


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.