Actueel

Kennis opdoen en kennis delen in een bruisende IT-omgeving? Dat kan tijdens interessante activiteiten en events. Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws en events georganiseerd door onze gebruikers.


ITPH Facility Centers opent opleidingslocatie in Groningen

Wie op zoek is naar een flexibele opleidingslocatie in het Noorden van Nederland kan nu ook terecht bij het nieuwe ITPH Facility Center in Groningen. De landelijke expert op het gebied van opleidings- , trainings-, en examineringsruimte ITPH Facility Centers heeft een vestiging geopend in het Best Western Plus Hotel Groningen Plaza aan de zuidkant van de stad. De representatieve locatie in Groningen biedt ruimtes en state-of-the-art faciliteiten voor professionele opleiders. Tot 1 september biedt ITPH Facility Centers Groningen bovendien een speciale kennismakingsaanbieding: twee dagen boeken voor de prijs van één.  

Openingsevent ITPH Facility Centers

Vrijdag 15 januari 2016 heeft ITPH Facility Centers officieel haar deuren geopend. De opening vond plaats in aanwezigheid van circa 70 genodigden op de hoofdlocatie in het prachtige gebouw “De Stoel” in Zwolle. Na het uitbrengen van een toast en een welkomstwoord van Hessel Joustra, Founder van Stichting IT PerformanceHouse, en Carlo Kalkman, Directeur van ITPH Facility Centers, is ITPH Facility Centers officieel geopend.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.